top of page

Cor Cererols

L’amistat que els va unir després d’haver coincidit a l’Escolania de Montserrat i el desig de seguir fent música junts va impulsar sis músics a fundar, l’any 2018, el Cor Cererols.

 

El cor pren el nom d’un altre músic que en el seu dia també va ser escolà de Montserrat: Joan Cererols, compositor del Barroc català i un dels pares l’Escola de Montserrat.

 

​Format per un nucli de cantants ampliat segons les demandes de cada repertori, el cor aborda la interpretació de música coral que va des de la recuperació de música històrica i les grans obres del repertori fins a les propostes més avantguardistes en col·laboració amb compositors contemporanis i grups com Agrupación Señor Serrano o Kebyart Ensemble.

 

La singularitat de la seva proposta artística i la sensibilitat de les seves interpretacions són precisament alguns dels valors que els han valgut ràpidament el reconeixement de la crítica nacional i internacional. En destaca el seu debut discogràfic amb l’àlbum Cum Silentio, nominat als premis internacionals ICMA 2021 com un dels 20 millors discos de música coral del 2020.

CorCerarols-040319-bnWEB%20(12)_edited.j
bottom of page