top of page

Cor Cererols

Qui som

L’amistat que els va unir després d’haver coincidit a l’Escolania de Montserrat i el desig de seguir fent música junts va impulsar sis músics a fundar, l’any 2018, el Cor Cererols sota la direcció artística de Marc Díaz. El cor pren el nom d’un altre músic que en el seu dia també va formar part del mateix cor: Joan Cererols, pare del barroc musical català.

Format per un nucli de cantants ampliat segons les demandes de cada repertori, el cor aborda la interpretació de música coral que va des de la recuperació de música històrica i les grans obres del repertori fins a les propostes més avantguardistes en col·laboració amb compositors contemporanis i grups com Agrupación Señor Serrano o Kebyart Ensemble. 

 

La singularitat de la seva proposta artística i la sensibilitat de les seves interpretacions són precisament alguns dels valors que els han valgut ràpidament el reconeixement de la crítica nacional i internacional. En destaca el seu debut discogràfic amb l’àlbum Cum Silentio, nominat als premis internacionals ICMA 2021 com un dels 20 millors discos de música coral del 2020.

El Cor Cererols actua regularment als principals escenaris i festivals musicals del país, com L’Auditori de Barcelona, el Palau de la Música, Festival de Torroella de Montgrí, Espurnes Barroques, FIOM de Montserrat, Vallbona de les Monges, Monestir de Pedralbes. Recentment, el cor actua també al Festival de Puerto de la Cruz de Tenerife, Festival Pedra Viva de Menorca i debuta a Itàlia (Sant Joan del Laterà, Roma). 

 

De la temporada 23-24, en destaca també el seu debut al Teatre Nacional de Catalunya.

"Un so bellíssim al servei de la recuperació del patrimoni"

Bernat Vivancos

Absències

Festival Llums Antiga. L'Auditori
Temporada 2020-2021

"La interpretació musical era una joia en si mateixa"

Aniol Costa-Pau, Ópera Actual

bottom of page